Δελτίο Τύπου Θέμα: « Διοργάνωση Επιμορφωτικής Ημερίδας με θέμα: Διαδικασίες Αξιολόγησης και Διασφάλιση Ποιότητας στο ΕΚΠΑ- 14 Δεκεμβρίου 2010»

Δελτίο Τύπου

 

Θέμα: « Διοργάνωση Επιμορφωτικής Ημερίδας με θέμα: Διαδικασίες Αξιολόγησης και Διασφάλιση Ποιότητας στο ΕΚΠΑ- 14 Δεκεμβρίου 2010»

 

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010,  (10.00-14.00), πραγματοποιήθηκε στο νέο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια, επιμορφωτική-ενημερωτική ημερίδα, με θέμα τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται από τα τμήματα στα πλαίσια της διαδικασίας αξιολόγησης και διασφάλισης ποιότητας (συμπλήρωση απογραφικών εκθέσεων, σύνταξη έκθεσης εσωτερικής αξιολόγησης, εξωτερική αξιολόγηση κ.α).

Η ημερίδα διοργανώθηκε από τη ΜΟ.ΔΙ.Π του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με την Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας (ΑΔΙΠ)  και ως στόχο έχει την ενημέρωση των μελών των ΟΜΕΑ των τμημάτων του Πανεπιστημίου για όλα τα διοικητικά, επιστημονικά και τεχνικά θέματα  που αφορούν την αξιολόγηση, ώστε να διευκολυνθούν στο έργο τους και να λάβουν κατευθύνσεις και οδηγίες για τη σύνταξη των απαραίτητων εκθέσεων.

 

Η ημερίδα αυτή ήταν μια ευκαιρία για να γνωριστούν τα μέλη των ΟΜΕΑ με την ομάδα υποστήριξης της ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ, με την οποία θα συνεργάζονται στενά στην υλοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών.

 

Στην ημερίδα παρευρέθησαν περίπου 75 άτομα, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν εκπρόσωποι των ΟΜΕΑ των Τμημάτων, Πρόεδροι αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου.

 

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρύτανης κ. Θ. Πελεγρίνης, ο Πρόεδρος της ΑΔΙΠ Ομότιμος Καθηγητής κ. Σπ. Αμούργης και ο Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ και Αντιπρύτανης κ. Αστ. Δουκουδάκης.

 

Info:

Παρουσιάσεις Ημερίδας

Για τις παρουσιάσεις των ομιλητών επισκεφθείτε το ιστολόγιο της ΜΟ.ΔΙ.Π ΕΚΠΑ

https://modipekpa.wordpress.com/ , επισκεφθείτε τις σελίδες και επιλέξτε το link

https://modipekpa.wordpress.com/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82/

 

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: