Δελτίο Τύπου

Εικόνα2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Λειτουργών Κολλεγίου Αθηνών (Σ.Ε.Λ.Κ.Α.) και η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΜΟ.ΔΙ.Π./Ε.Κ.Π.Α.) διοργανώνουν ημερίδα, με τίτλο:

 

« Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση: μύθος που μπορεί να γίνει πραγματικότητα

 

Σκοπός της ημερίδας είναι να προσεγγιστεί το θεωρητικό πλαίσιο της Αξιολόγησης στην Εκπαίδευση και να παρουσιαστούν προσπάθειες υλοποίησής της.

 

Η Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.) ιδρύθηκε στο πρότυπο της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας (Α.ΔΙ.Π.) Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το δεδομένο αυτό καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμη τη μεταφορά της μέχρι σήμερα σχετικής εμπειρίας από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί πανεπιστημιακοί με ακαδημαϊκά – ερευνητικά ενδιαφέροντα συναφή με το θέμα της ημερίδας και εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.), του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (Ε.ΣΥ.Π.), του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Π.Δ.Ε.), του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α., του Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (Ο.ΕΠ.ΕΚ.), της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας (Α.ΔΙ.Π.) Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Επιτροπής που συγκροτήθηκε στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. για την κατάθεση πρότασης για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και του έργου του εκπαιδευτικού, της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων (Π.Ε.Σ.Σ.), της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.), της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Μ.Ε.), της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) και του Συνδέσμου Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων (Σ.Ι.Ε.Ι.Ε.).

 

Στο πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνονται μικρής διάρκειας εισηγήσεις και «συζήτηση στρογγυλής τραπέζης», με θέμα:

 

Αξιολόγηση στην εκπαίδευση:                                                          κοινωνική αναγκαιότητα ή εφεύρημα των καιρών;

                               με συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων.

 

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή

   

 

 

Δ. Σουγιούλ

Σ.Ε.Λ.Κ.Α.

 

 

Κ. Μπουρλετίδης

ΜΟ.ΔΙ.Π./Ε.Κ.Π.Α.

 

 

 

 

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: